Sollicitatieprocedure

Je hebt gesolliciteerd op een functie bij Berries Pride, wat nu?

Na het solliciteren wordt jouw CV beoordeeld door onze recruiter. Er wordt gekeken of jouw profiel aansluit bij de functie-eisen.

1. Voor sommige functies vragen we je om een online test te maken. Tijdens deze test wordt je getoetst op cijfermatig redeneervermogen, logisch redeneervermogen, abstract redeneervermogen en verbale aanleg. Verder worden jouw drijfveren, flexibiliteit en vermogen om snel en agile te leren getoetst. Aan de hand van de resultaten wordt bepaald of je bij ons op kantoor wordt uitgenodigd voor een gesprek.

2. Jouw eerste gesprek vindt (afhankelijk van de situatie) plaats in De Lier, je krijgt zo gelijk een beeld van ons pand en de werkomgeving. Je spreekt met de verantwoordelijke recruiter en iemand uit het team/teammanager. Tijdens dit gesprek willen we alles weten over jou, jouw ervaring, wat je motiveert en wat jouw achtergrond is. Uiteraard kun je ons ook alles vragen over de vacature en onze organisatie.

3. Was het een prettig gesprek en hebben we er allebei een goed gevoel bij? Dan willen we nog één of twee gesprekken met je voeren om er zeker van te zijn dat het een match is.

4. We vinden dat je goed bij Berries Pride past en willen je graag een aanbod doen. De recruiter neemt deze met je door.

5. Ga je akkoord? Dan ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst en ben je officieel onderdeel van ons Berries Pride team.